BRILJANT SNACKS TIEL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 546 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Briljant Snacks Tiel. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 16:37 The delivery took so long that I lost my appetite. It's been three hours since I placed the order, this is not normal.
14 jul 2024 om 18:20 Het was heerlijk
16 jun 2024 om 8:56 Het is over het algemeen goed Maar nu lang moeten wachten Eten niet zo lekker en saus zat er niet bij
15 jun 2024 om 19:24 Nooit problemen gehad met de lange wachttijd (90 minuten) maar verkeerd gerecht gehad (waarde 7 euro ipv 12 die ik heb betaald) en daarmee ook mijn loyaliteit voucher vergooit. Niet echt blij daarmee. Het was ook nog eens zo goed als koud
11 jun 2024 om 21:27 alles mooi waardeloos om 4 uur smiddags besteld alles reeds betaalt via ideal...zou 16.30u met een wachttijd van maximaal 50 minuten ,..gebracht worden ..en nu 21.17uur nog steeds niet gekregen .Heb zelfs 6x gebeld op nr ..0344785932maar geen gehoor
7 jun 2024 om 19:14 Het eten was goed, maar het duurde te lang voor bezorging
4 jun 2024 om 17:56 Gewoon niet gekregen meneer had het druk om half 2 in de nacht. Als je aangeeft dat je bezorgd tot 3 uur en het geld aanneemt. En dan uiteindelijk niets bezorgd ben je voor mij een ..........
3 jun 2024 om 2:30 00:30 eten besteld 2:15 werd het bezorgd. Echter stond erbij de bezorgtijd 40min. Meerdere malen gebeld kreeg excuus voor het ongemak en zouden extra cola krijgen. Milkshake niet gekregen 2x Cola gehad alleen miste dus nog een blikje drinken.
27 mei 2024 om 1:16 Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, eten was goed.
23 mei 2024 om 0:16 Ze houden zich zeer goed aan de gemiddelde bezorgtijd: een uur. De pizza was niet bijzonder, maar zeker wel oké voor een snackbar die ook pizza’s bezorgt
16 mei 2024 om 19:50 Bestel hier nooit meer. Anderhalf uur zitten wachten op koud eten. Blikje frisdrank wat er bij is gedaan voor het wachten, was warm… Broodje hamburger vet klef en smakeloos.
14 mei 2024 om 12:38 Eten was te laat